Parembugan:Basa Polen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tabèl[besut sumber]

Mas @Jadinegara, menawi badhé damel tabèl nganggé gènerator punika mawon Mas, langkung gampil. Cahyo Ramadhani rembugan 14 Sèptèmber 2016 14.07 (UTC)

matur suwun mas @Cahyo Ramadhani, mangké kula cubi. Wawu kula malah ngerpék saking kaca Ruslanan. sisan nyinahoni kodingipun wiki. --Tukijo 14 Sèptèmber 2016 14.14 (UTC)
Inggih, saé Mas @Jadinegara. Kodhingipun punika sami kok kanggé sedanten Wikipédia Cahyo Ramadhani rembugan 14 Sèptèmber 2016 14.21 (UTC)
Mas, @Jadinegara, panyerat tembung jinis ingkang trep panci basa Polen (tembung basa tanpa huruf kapital) mligi menawi ing tengah ukara. Limrahipun ingkang ajeg nganggé huruf kapital (ing wiwitan utawi tengah ukara) mligi tembung jinis géografis, kados ta Segara Abang, Lempongan Napoli, Gunung Fuji. Cahyo Ramadhani rembugan 16 Sèptèmber 2016 02.49 (UTC)