Parembugan:Bandung, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bandhung, desa kang kula tresnani...., kula ra bakal nglaleaken ......