Parembugan:Anggrèk congkok kuning

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung[besut sumber]

Sapérangan tembung kula owahi, kayata "umumnya" dadi "racaké", préposisi "gawé" (dhialèk Jawa wetanan, nggih?) dadi "minangka" (sebagai), "pulo" dadi "nusa", "jasirah" dadi "wewengkon", "tekan" dadi "totog". "Totog" niku tegesé pungkasaning dalan, wewengkon (mentog). Cahyo Ramadhani pirembagan 2 Oktober 2015 01.55 (UTC)