Papan Anggegana Gilgit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Gilgit
Gilgit Airport.jpg
  • IATA: GIL
  • ICAO: OPGT
    GIL kapernah ing Pakistan
    GIL
    GIL
    Lokasi papan anggegana di Pakistan
Ringkesan
Jinis papan anggeganaPublik
Kang nglakokakéOtoritas Penerbangan Sipil Pakistan
NgladèniGilgit, Gilgit-Baltistan, Pakistan
Élevasi MISLS4.796 ft / 1.462 m
KoordhinatKoordhinat: 35°55′07″N 074°20′01″E / 35.91861°N 74.33361°E / 35.91861; 74.33361
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
07/25 1.646 5.400 Aspal
Sumber: AIP Pakistan[1] and DAFIF[2][3]

Papan Anggegana Gilgit (IATA: GILICAO: OPGT) ya iku papan anggegana kang dumunung sakiwa-tengené 1.25 nm (2.3 km) ing wétan Gilgit,[1] kutha ing wewengkon Gilgit-Baltistan, Pakistan.

Maskapé penerbangan lan tujuan[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b AIP Pakistan: OPGT – Gilgit
  2. Informasi bab OPGT ing World Aero Data. Informasi anyar dhéwé saka Oktober 2006. Sumber: DAFIF.
  3. Informasi bab GIL ing Great Circle Mapper. Sumber: DAFIF (saka Oktober 2006).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Papan Anggegana di Pakistan


Cithakan:Papan anggegana-asia-stub