Pangocok koktail

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Telu bagean shaker Cobbler

Pengocok koktail yaiku salah sawijining piranti sing digunakake kanggo nyampur omben-omben (biasane alkohol ) kanthi goyang . Nalika es dilebokake ing shaker, iki duwe ancas supaya luwih cepet adhem sadurunge ngombe.