Pangisi Swara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pangisi Swara yaiku wong sing ngeculake swarane ing ngarepe mic khusus kanggo kartun utawa film. Pangisi swara uga disebut dubber. Pangisi swarane film bisa diarani aktor utawa aktris.

Deleng Uga[besut | besut sumber]