Pangantèn kakung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penganten kakung Azerbaijan modern

Penganten kakung (asring disingkat panganten kakung) yaiku priya sing bakal bebrayan utawa sing lagi bebrayan .Nalika omah-omah, calon panganten calon calon panganten wanita (yen wadon) biasane diarani penganten wanita. Penganten kakung biasane dirawuhi wong lanang lan priya sing paling apik .

Klambi[besut | besut sumber]

Penganten pria nganggo seragam militer, karo penganten wanita ing taun 1942
Panganten lanang saka Bangladesh