Panganggo:ZéroBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Toto Azéro rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Crystal Clear action exit.svg

To stop me, leave me a message on my French talkpage.
(or, faster, click on this button)