Panganggo:Shikai shaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Meta - Commons - MediaWiki - Wikipedia (en) - Wikipedia (ja) - Wikt - Quote - Books - Source - News - Travel - Species - Cities

Wikipedia:Babel
ja-Nこの利用者は日本語母語としています。
en-1This user can contribute with a basic level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.

shikai shaw is a Japanese Wikipedian.