Panganggo:Ricky setiawan~jvwiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.