Panganggo:Place Clichy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Informasi Babel Panganggo
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni).
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
el-3 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε προχωρημένου επιπέδου Ελληνικά.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
Panganggo miturut basané

I am Place Clichy from fr.wiki.