Panganggo:PixelBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
de-N Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
Golèk panganggo miturut basané
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Pixelfire rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.