Panganggo:Law soma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
ja-Nこの利用者は日本語母語としています。
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
fr-1Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

I'm a Japanese wikipedian, Law_soma.

If you have any messages, please leave these to ja:User talk:Law_soma, Thank you.