Panganggo:JuTa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

Hi I am JuTa from German Wiki. I speak German, English and a very little French.

If you like you can visit my User Page on the German Site (in German of corse).

If you wish to talk to me, please use my German diskussion page.