Panganggo:Jaka Aris Eko W

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh. Kula namung lare ingkang taksih belajar. mugi panjenengan sedhaya purun pinaring ilmu marang kula