Panganggo:JV05 Hamid Zulkifli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamid Zulkifli

Sugeng kepanggih dateng kula. Tepangaken nami kula Hamid Zulkifli, Lair ing Jakarta, 26 Agustus 1993. Saniki kula kuliah wonten ing kampus UNNES, fakultas Bahasa dan Seni, jursan Bahasa dan Sastra Jawa, semester 2. Kula salah satunggaling peserta kompetisi menulis Basa Jawa Papat Limpad 2012.