Panganggo:JV04rinidwirahayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nama kula Rini Dwi Rahayu, kula kuliah wonten pawiytan luhur wonten ing Universitas Indonesia.