Panganggo:Gdgourou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babèl
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané