Panganggo:Gdgourou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané