Panganggo:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is the 4D-cube

8-cell-simple.gif


And this is the talk page of bot's owner


another picture