Panganggo:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is the partial Mandelbrot set

Mandel zoom 11 satellite double spiral.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture