Panganggo:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is the crystal of bismuth

Bi-crystal-reva.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture