Panganggo:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is the alpine train

Berninabahn zwischen Lagalb und Ospizio Bernina im Winter.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture