Panganggo:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is Sahara Desert

Sahara 4.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture