Panganggo:Alexbot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Alexsh rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Alexbot is a cross-language and cross-project pywikipedia bot script in wikimedia projects by Alex S.H. Lin.

For this bot statistics, please visit zh:User:Alexbot
If you want to contact operater, please visit zh:User:Alexsh