Naraguna:Alexbot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Alexsh rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

Alexbot is a cross-language and cross-project pywikipedia bot script in wikimedia projects by Alex S.H. Lin.

For this bot statistics, please visit zh:User:Alexbot
If you want to contact operater, please visit zh:User:Alexsh