Panganggo:برنامه درسی

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku Mohsen Abdolahi (Persia: محسن عبدالهی) saka Iran. برنامه درسی liya Kurikulum. Aku liyane interested ing Education.

Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Cithakan:User fa
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ar-2هذا المستخدم يفهم شيئاً من العربية.
Golèk panganggo miturut basané
Qasim Ali school.jpg