Pancampur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A hand mixer (left) and stand mixer (right) are two common mixers.

Pancampur, gumantung saka jinis sing uga diarani mixer tangan utawa mixer standar, minangka piranti pawon sing nggunakake mekanisme gir kanggo muter set "pemukul" ing mangkuk sing ngemot panganan utawa cuweran sing bakal disiapake kanthi dicampur.