Pan dulce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pan dulce
Pan dulce at a shop in Mexico City
Pan dulce at a shop in Mexico City
JinisSweet bread
Panggonan asalLatin America
Buku masakan: Pan dulce  Médhia: Pan dulce

Pan dulce ( Inggris: sweet bread ) minangka jeneng kanggo macem-macem jajanan Hispanik. Penciptaan roti legi dipengaruhi dening Prancis lan Spanyol, kang ngenalaké barang panggang kaya ta gulung renyah, baguette, lan kue-kue manis kanggo Amerika Tengah lan Meksiko. Iki menehi inspirasi kanggo masarakat adat kanggo nggawe macem-macem jinis dulce panel kaya ta beso, conchas, lan cuernos, lan liya-liyane. Dheweke dianggep minangka salah sawijining panganan paling murah ing Amerika Latin lan dikonsumsi saben dina minangka sarapan utawa nedha bengi, kang diarani merienda .[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng autogenerated2