Pageblug Covid-19 ing Koréa Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandemi COVID-19 ing Korea Kidul
COVID-19 Outbreak Cases in South Korea (Density).svg
Peta kutha lan munisipal karo kasus koronavirus terkonfirmasi utawa terduga (ing 5 Maret 2022):      1~9,999 kasus terkonfirmasi     10,000~99,999 kasus terkonfirmasi     ≥100,000 kasus terkonfirmasi
Coronavirus Outbreak in South Korea over Time.gif
Pandemi koronavirus ing Korea Kidul sawise 20 Januari 2020.
 
  Cacah kasus (logaritma)     Dina ora kalebu ing peta     Dina kalebu ing peta     Dina pungkasan kelabu ing peta
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahKorea Kidul
Kadadéan kapisanBandar Udara Internasional Incheon
Surya wiwitan20 Januari 2020
(2 years, 11 months, 3 weeks and 4 days)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathetCithakan:COVID-19 data/Text
Kadadéan kang lara nemen1,073[1]
Mati
Cithakan:COVID-19 data/Text
Sana kang resmi
ncov.mohw.go.kr/en

Pageblug Covid-19 ing Korea Kidul yaiku bagean saka pandemi kabeh donya saka penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus kapisan ing Korea Kidul diumumke ing 20 Januari 2020.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Coronavirus (COVID-19), Republic of Korea" (ing basa Korea). Kementrian Kesehatan lan Kesejahteraan. Dibukak ing 2022-01-04.
  2. 신종 코로나바이러스 한국인 첫환자 확인. MK (ing basa Korea). 서진우. Diarsip saka asliné ing 24 January 2020. Dibukak ing 24 January 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:COVID-19