Menyang kontèn

Pageblug Covid-19 ing Bèlgi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pageblug Covid-19 ing Belgi yaiku bagan saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Virus kasebut terkonfirmasi nyebar menyang Belgi ing 4 Februari 2020, nalika salah sijining saka sakelompok sanga wong Belgi sing bali saka Wuhan menyang Brussels dilaporke positif ngidap koronavirus.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "One repatriated Belgian has tested positive for the novel coronavirus". Federal Public Service (FPS) Health, Food Chain Safety and Environment. 4 February 2020. Diarsip saka asliné ing 6 April 2020. Dibukak ing 4 February 2020.
  2. "COVID-19 Belgian leaves hospital". VRT NWS. 16 February 2020. Diarsip saka asliné ing 12 May 2020. Dibukak ing 16 February 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]