Pacaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pacaran wong loro lanang wadon dudu sanak dudu sing nglakoni saka lamaran sing disebut nembak.Kadang wong pacaran mlaku-mlaku bareng, terus rembugan ngiket janji kepéngin urip bebrayan, punika sing dipunarani pacaran.

Pacaran jaman saiki[besut | besut sumber]

Saiki pacaran wis akeh sing kebablasan. Contone nglakokake hal kang dilarang agama lan liya liyane.