Pacaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pacaran wong loro lanang wadon dudu sanak dudu sing nglakoni saka lamaran sing disebut nembak.Kadang wong pacaran mlaku-mlaku bareng, terus rembugan ngiket janji kepéngin urip bebrayan, iku sing diarani pacaran.

Pacaran jaman saiki[besut | besut sumber]

Saiki pacaran wis akeh sing kebablasan. Contone nglakokake hal kang dilarang agama lan liya liyane.