PSIL Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PSIL Lumajang
Jeneng dawaPersatuan Sepak bola Indonesia Lumajang
ParabanLaskar Wirabhumi
Yasa1947
PanglatihMisnadi
LigaLiga Nusantara
Liga 3

Persatuan Sepak bola Indonesia Lumajang (disingkat PSIL Lumajang) ya iku sawijining tim bal-balan kang basise ana ing kutha Lumajang sing saiki main ing Liga Nusantara

Cathetan suku[besut | besut sumber]

PSIL Lumajang ing Facebook