Pétromaks

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pétromaks iku piranti kanggo madhangi omah, kang wis luwih modheren tinimbang téplok lan senthir. Dianggep modhèren amarga pétromaks wis nggunakaké pompa hydrolic kanggo nguripaké. Ing jero pétromaks ana kain kang wujudé kaya kaos kang dadi sumber piranti kanggo madhangi. Saliyané iku uga ana pompa hydrolic kanggo ngisi gas ing tabung lan nguripaké pétromaks.

Uga delengen[besut | besut sumber]