Otonomi Dhaérah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Otonomi laladan ya iku hak, wewenang, lan kuwajiban laladan otonom kanggo ngatur lan ngurusi dhéwé urusan pamaréntahan lan kepentingan masarakat sakupenge miturut praturan perundhang-undhangan.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Undang-Undang Republik Indonesia No. 32 taun 2004 babagan Pamrentahan Laladan sajeroning Bab I

Pranala njaba[besut | besut sumber]