Osamu Dazai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Osamu Dazai

Osamu Dazai (Juni 19, 1909 – Juni 13, 1948) iku panulis Jepang.

Delenga uga[besut | besut sumber]