Olimpiadhe Mangsa Panas 2024

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Olimpiadhe 2024, kondhang minangka Olimpiadhe Kridha XXXIII, ya iku acara manéka olahraga internasional sing arep dianakaké. Kridhané awis diwiwiti saka 2015, lan nagara sing nganakaké olimpiadhe dibyawaraké ing International Olympic Committee Session angka 130 ing Lima, Peru surya 13 September 2017.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Calon[besut | besut sumber]