Olahan Shandong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Olahan Shandong
Mianjin hongshao paigu 2009 03.jpg
Braised spare ribs with gluten (Hanzi Sederhana: 面筋红烧排骨; Hanzi Tradisional: 麵筋紅燒排骨; Pinyin: miànjīn hóngshāo páigǔ)
Cina Padatan 山東
Cina Prasaja 山东
Lu cuisine
Cina Padatan
Cina Prasaja

Masakan Shandong ( ing Chinese luwih dikenal ing Cina minangka salah sawijining jinis masakan Lu, iku salah siji saka wolung Tradhisi Kuliner saka masakan Cina lan salah siji saka tradhisi Four Great (). Asale saka gaya masak asli Provinsi Shandong, provinsi pesisir lor China .