Nyewelas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sewelas khas kanggo loro

Nyewelas /ˈlɛvənzz/ minangka ngaso cendhak dijupuk ing watara 11:00 awan kang kanggo ngombe wedang utawa cemilan. Jeneng lan rincian beda-beda ing antarane negara.