Niyaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Niyaga yaiku wong kang pagaweyané nabuh gamelan[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sesuluh Basa Jawi. Solo: Tiga Serangkai. 1981. k. 49.