Naraguna:Zulfah Mashitoh

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Salam kenal, nggih. Jenengku Zulfah Mashitoh, saiki aku salah sijining mahasiswa Universitas Negeri Surabaya sing kagungan hobi nulis surat kanggo kanca-kanca pena ning jero lan njobo negeri.