Naraguna:Yono suharyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

wilujeng siang nepangaken kula saking Indranayu Kota Mangga tercinta menengé teng Désa Pekandangan Kecamatan Indramayu

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.