Naraguna:Vera Tian S.F

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh. Aku Vera Tian Sari Fatimah. Aku asalé saka Madiun, Jawa Étan. Saiki aku lagi mèlu kuliah Jurnalistik Pendidikan Bahasa Jawa lan program Wikipédia Menyang Sekolah ana ing UNS.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.
Mawar Merah