Naraguna:Trendingusaha/bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gampeng gempal nggih meniko gampeng panggenanipun wonten ing Deso Njadi Kecamatan Semanding Kabupaten Tuban. Sejarah Gampeng gempal sampun kaserat wonten ing celakipin panggenan pariwisoto Mbanyulangse. Saking critonipun masyarakat Dusun Njadi, rumiyin mboten wonten selo ingkang gempal, tapi wonten lindu ageng terus selo ingkang nggantung langsung gempal. Gempalanipun wonten ing ngaajengipun gapeng ngantos sak meniko.