Naraguna:Toni Priyandaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng sonten, kula Toni Priyandaru . Saiki kula lagi njajal ngewiki sambi nguri - uri basa jawa.