Naraguna:Taufiq Hakim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jengenku Taufiq Hakim, kelairan Pati, Juni 1993. Saiki manggon nék Jogjakarta.