Naraguna:Supali kasim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sedulur-sedulur, kenalaken dikit. Arané réang Supali Kasim. Sedina-dina réang nganggo basa Jawa dialék Dermayu.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.