Naraguna:Sulistijo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wilujeng énjing para sedérék sedaya , kula saweg wonten BAPPEDA kabupaten Indramayu

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.