Naraguna:StigBot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning [[::no::User:Stigmj|Stigmj]] [[::no::User talk:Stigmj|rembugan]].

    Iki dudu sawijining naraguna siluman.
    Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

    This bot runs the pywikipedia-framework and will mainly do interwiki-links.