Naraguna:StigBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning [[::no::User:Stigmj|Stigmj]] [[::no::User talk:Stigmj|rembugan]].

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

This bot runs the pywikipedia-framework and will mainly do interwiki-links.