Naraguna:Soekatno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nami kula mawi aksara Jawi.
Nami kula mawi aksara Bali.
Nami kula mawi aksara pégon.

Nami kula Soekatno. Ing Wikipedia punika kula badhé sawetawis sinau nyerat mawi basa Jawi, mugi-mugi supados mboten karaten!