Naraguna:Phoenix~jvwiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku mahasiswi sing kuliah neng Walanda. Aku kuliah Advertising and Design ing INHolland University, Den Haag.