Naraguna:PL224 zul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
zul

Tepangaken, nama kulo, Zul Qoidah Izzati, saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Pendidikan Bahasa Prancis.