Naraguna:PL201 ALIFIANA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alifiana Nufi

Nuwun, Tepangaken nami kula, Alifiana Nufi, saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Pendidikan Bahasa Inggris