Naraguna:Nur Isrotun Nafisatulini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halo para kanca, aku Nur Isrotun Nafisatulini. Aku asalé saka Pemalang, Jawa tengah. Saiki aku lagi mèlu program Wikipédia Menyang Sekolah ana ing UNS, FKIP, Pendidikan Bahasa jawa, ana ing Mata Kuliah Jurnalistik.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.


Rubik Cube