Naraguna:Nira Rofiana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh, aku Nira Rofiana bisa diundang Nira. Saiki aku lagi kuliah ing Universitas Sebelas Maret, Surakarta jurusan Pendhidhikan Basa Jawa. Aku lair ing kutha Blora, Jawa Tengah.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.


Wara Srikandi